61-рік від створення слідчих підрозділів: у прикарпатській поліції привітали з професійним святом слідчих (фото)

Новини, Суспільство

Першого липня відзначається День створення слідчих підрозділів. З цієї нагоди начальник обласної поліції Сергій Безпалько привітав працівників та вручив кращим з них подяки та цінні подарунки.


Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.


«Зараз іде війна. Прикарпатські слідчі також несуть службу у прифронтових областях, де здійснюють документування воєнних злочинів. Тому по-справжньому святкувати День слідчого будемо вже після нашої Перемоги» – зазначив у своєму виступі Сергій Безпалько й оголосив хвилину мовчання за полеглими на війні правоохоронцями.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, ініціативність та наполегливість і з нагоди Дня слідчого кращі працівники слідчих підрозділів отримали подяки Національної поліції України, Головного управління Національної поліції в області та обласної профспілкової організації.

Привітав підлеглих зі святом і заступник начальника обласної поліції – керівник слідчого управління Ігор Максимів:

«Хочу подякувати кожному з вас за сумлінну службу та витримку. Завдяки вашій професійності ми спільно наближаємось до Перемоги»

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.