Втечу Боголюбова розслідує ДБР – джерело

Кримінал, Новини, Політика

ДБР розслідує незаконний виїзд з України соратника олігарха Ігоря Коломойського та колишнього співвласника “Приватбанку” Геннадія Боголюбова за підробленими документами.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Українську правду.

“За фактом сприяння у незаконному перетині державного кордону порушено кримінальне провадження, слідством займається Державне бюро розслідувань.

Наразі вже затримано одного із прикордонників, який допоміг порушнику покинути Україну за підробним документом. Встановлюється повне коло причетних осіб”.

Офіційно в пресслужбі ДБР наразі ситуацію не коментують.

“Українській правді” стало відомо, що Геннадій Боголюбов незаконно виїхав з України за підробленими документами в ніч на 24 червня поїздом Київ – Хельм.

Причиною втечі називають те, що Бюро економічної безпеки готує йому підозру в справі “Приватбанку”.

За даними УП, Боголюбов виїхав з країни з підробленими документами, але у Польщу в’їхав за особистими.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.