На території Охматдиту закінчили аварійно-рятувальні роботи, загалом у Києві 32 загиблих (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Аварійно-рятувальні роботи на території Охматдиту у Києві завершили: внаслідок російської атаки на цій локації 2 людини загинули та 32 дістали поранення. Загалом у столиці 32 загиблих.  

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на главу МВС Ігоря Клименко у Telegram, мера Києва Віталія Кличка у Telegram

Вранці мер Києва Віталій Кличко повідомив, що з-під завалів будинку в Шевченківському районі Києва дістали тіла 3 жінок, тож загальна кількість загиблих у цьому будинку вже 11, а загалом у столиці 30 загиблих у результаті російської атаки 8 липня.

Згодом начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що станом на 12:15 у Києві від російської ракетної атаки загинула 31 особа та 117 постраждали.

О 13:00 у ДСНС повідомили, що дістали тіло ще однієї людини, тож жертв на цій локації уже 12, а загалом у Києві у результаті російської атаки загинули 32 людини.

 

За словами міністра, 8 дітей з Охматдита госпіталізовані з травмами.

 

За словами мера Києва Віталія Кличка, 94 дитини з лікарні Охматдит перевели в інші медичні заклади. Із них 8 − постраждалі.

Крім того, у стаціонарах комунальних медзакладів на ранок 9 липня перебувають 57 людей (всі дорослі). 5 із них − у важкому стані.

Передісторія:

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.