Ганьба! У Пійлі невідомі посеред поля влаштували стихійне звалище гнилих овочів (скріншот)

Кримінал, Новини, Суспільство

У селі Пійло Калуської громади невідомі посерд поля влаштували звалище гнилих овочів.

Про це у facebook повідомив голова громади Андрій Найда, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“ГАНЬБА! У п’ятницю до нас надійшла скарга від мешканців Пійла про те, що на території села хтось розвів несанкціоноване сміттєзвалище із харчовими відходами – картопля, цибуля, морква, капуста. Вочевидь, що все це викидалося не один день та в результаті призвело до формування гори харчових відходів. Все це неподалік господарських угідь, люди пораються на городах та змушені терпіти страшенний сморід, бо всі ті овочі перегнивають”, – зазначив міський голова.

Він додав, що на місце стихійного сміттєзвалища вже виїжджала комісія та поліція.

“Попередньо в невідкладному порядку на місце стихійного сміттєзвалища виїжджала комісія в складі представників управлінь надзвичайних ситуацій та земельних відносин Калуської міської ради, Калуського районного відділу ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» та поліцейський офіцер громади. Всі дані передані на розгляд працівників поліції, які вживають відповідних заходів щодо цієї ситуації”, – підсумував Найда.

 

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.