У Франківську затримали чоловіка, який перебував у розшуку

Кримінал, Новини, Суспільство
У п’ятницю, 12 липня, на вулиці Коновальця патрульні звернули увагу на чоловіка, який рухався у темну пору доби без світловідбивних елементів на одязі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення Патрульної поліції в Івано-Франківській області.

Під час встановлення особи було з’ясовано, що 21-річний чоловік знаходиться в активному розшуку Івано-Франківським РУП ГУНП як особа, яка переховується від органів досудового розслідування.

Чоловіка запросили до відділу поліції для з’ясування обставин справи та складання відповідних матеріалів.
“Нагадуємо, що згідно з п. 4.4 ПДР України у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїжджою частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо) або бути в одязі, який має світлоповертальні елементи”, — йдеться у дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.