На Прикарпатті розшукують двох неповнолітніх дівчат (фото)

Новини, Суспільство
Поліція встановлює місцеперебування двох вихованців Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення поліції Івано-Франківської області,

Відділ ювенальної превенції розшукує неповнолітніх Маргариту Лопуляк та Вікторію Орищак, які 13 липня близько 17:00 самовільно покинули заклад та по даний час місце їх перебування невідоме.
Зникла — Лопуляк Маргарита-Марія Юріївна, 2008 року народження, з міста Косів.
Прикмети: зріст 170 см, повної тілобудови, волосся до плечей, фарбоване у світлий колір, має на шиї татуювання — троянди з павуком.

Одягнута: сині спортивні штани”Адідас” чорна футболка (коротка), сині гумові капці.
Зникла — Орищак Вікторія Володимирівна, 2009 року народження з Івано-Франківська.
Прикмети: зріст 165 см, середньої тілобудови, волосся довге чорне.
Одягнута: сині спортивні штани, чорна футболка, сині гумові капці.
Правоохоронці звертаються до громадян, які можуть допомогти встановити місцеперебування неповнолітніх або надати іншу корисну інформацію, негайно телефонувати на лінію «102», відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: 0342 79-03-23097-98-32-132067-49-71-7 87.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.