На параді до дня ВМФ росії моряки “зігували” вітаючи диктатора путіна жестом “від серця до сонця” (відео)

Новини, Політика

У день Військово-морського флоту Росії в країні-агресорці провели морський парад. Владімір Путін відкрив парад із Петербурга, де моряки досить оригінально привітали диктатора.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на телеграм-канал Гудзінський NEWS 🇺🇦.

Захід привернув увагу куцим представництвом Чорноморського флоту. В морському параді не брав участі жоден із ворожих кораблів, про пошкодження чи знищення яких за останній рік говорила Україна.

“Нацистське вітання” на російському параді

Путін під час виступу заявив, що за участь у так званій “СВО” вже нагороджено понад 30 тисяч матросів й офіцерів ВМФ Росії.

@gudzinskiy_life♬ Victory(完整版) – Two Steps From Hell

Однак увагу користувачів привернула та частина параду, де моряки вітали кремлівського диктатора. Жести моряків аж надто нагадали так зване нацистське або гітлерівське вітання з підняттям правої руки. Однак на тлі не Третій Рейх, а Санкт-Петербург.

“Вони вже навіть не намагаються приховувати свою нацистську натуру”, – іронічно зазначають в мережі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.