На Прикарпатті двоє людей загинули у ДТП (фото)

Кримінал, Новини

28 липня близько 10:30 у Косівській тергромаді сталася ДТП. На проїжджій частині моста у населеному пункті Яворів, водій вантажівки «ЗІЛ 131», не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини. Опісля, з’їхав з моста у річку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомляють у поліції.

Як результат, 55-річний керманич, місцевий мешканець отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці.

Ще одна смертельна аварія трапилася 29 липня о 05:40 в Снятині. 56-річний водій мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter 313» рухався у сторону Чернівців. Чоловік не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги у кювет, та допустив зіткнення з бетонною електроопорою.

Внаслідок ДТП 41-річний пасажир від отриманих травм помер у лікарні.

Водій-тверезий.

За обома фактами слідчими відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці закликають водіїв не порушувати Правила дорожнього руху, не наражати на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.