На На Франківщині покажуть аудіовиставу для дітей з дислексією та порушеннями зору

Новини, Суспільство

Діти з Прикарпаття у вересні стануть одними з перших слухачів аудіовистави.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Івано-Франківської ОВА Світлану Онищук.

До Івано-Франківська завітали заслужений артист України, актор легендарного «Шоу Довгоносиків» Віктор Андрієнко зі своїми колегами Василем Бендасом, актором театру і кіно, та Віктором Вінтоняком – підприємцем, власником Мистецької агенції “Мантикора”.

Зараз вони працюють над створенням інклюзивної аудіовистави «Легенди Чарівнолісся» для дітей з дислексією та порушеннями зорую
Автори проєкту впевнені, що їхня пригодницька казка допоможе дітям усвідомити, що завдяки дружбі, кмітливості й взаємодопомозі можна не тільки впоратися із будь-якими труднощами, а й врятувати світ.
Режисером та продюсером проєкту став Віктор Андрієнко. Він же й співавтор однойменної книги.
Аудіовистава створюється за підтримки Українського культурного фонду спільно із Всеукраїнською громадською організацією «Українська спілка інвалідів» і буде доступна наприкінці року на платформі Національного онлайн кінотеатру.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.