У Надвірнянському ліцеї розпочали тестувати українську «Мрію»

ДІТИ, Новини, Суспільство

Йдеться про перший освітній державний застосунок для учнів, батьків та вчителів, який покликаний трансформувати українську освіту.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Світлану Онищук Голову Івано-Франківської ОВА.

Його ідея — забезпечити рівний доступ до знань кожному та допомогти школярам досягати успіхів у сферах, які їм цікаві.

Перші результати використання «Мрії» уже змогли оцінити учні, батьки та вчителі Надвірнянського ліцею №1, в якому поряд з місцевими навчаються діти з Луганщини, Харківщини, Донеччини, Запоріжжя.

Як зауважив директор ліцею Іван Криска, серед головних переваг застосунку – зменшення обсягів паперової роботи, спрощення адміністративних процесів, що дозволяє зосередитися на якості навчання дітей. Наразі у навчальному закладі прагнуть повністю інтегрувати «Мрію» та готові допомагати іншим школам з використанням застосунку.

Серед переваг «Мрії» її розробники називають
Для дітей: цифровий освітній документ Мрія-ID, бібілотека контенту, план дня, а також розклад уроків, оцінки та коментарі до них, домашні завдання та нагадування про терміни їх виконання.

Для батьків: зручний доступ до розкладу уроків, оцінок та завдань.

Для вчителів: просте і зручне ведення журналів, виставлення оцінок, додавання коментарів та контроль за відвідуванням учнів.

Франківщина стала однією з шести областей, де розпочали пілотний запуск нового освітнього сервіс. Загалом в ньому беруть участь 40 шкіл з різних куточків України.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.