Кількість поданих заяв є меншою: що відомо про вступну кампанію в Івано-Франківському університеті нафти і газу

Новини, Суспільство

Якими є відмінності цьогорічної вступної кампанії в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу?

Про це детальніше розповів проректор з науково-педагогічної роботи Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Сергій Зікратий  в програмі “Про головне в деталях”, інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на  Фіртку.

“Якщо порівнювати з минулими роками, то, звичайно, відмінності є. Тому що кіл ькість зареєстрованих заяв є меншою, ніж у минулі роки.

Але якщо порівнювати, ми вивели статистику, то у нас наразі є кількість заяв на рівні 2021 року”, — каже Сергій Зікратий.

До слова, приймальні комісії у Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу створили заздалегідь.

“Цього року зробили експеримент. Зробили одну приймальну комісію за всіма рівнями.

Тому, що раніше ми розділяли, але оскільки цього року процеси створення заявок і приймання документів рознесені за рівнями, тому створена одна комісія”, — уточнює Сергій Зікратий.

Проректор з науково-педагогічної роботи зазначає, що на кожному факультеті, інституті є своя відбіркова комісія.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.