До Дня Незалежності: діти з Калуської громади виготовили для військових партію браслетів-оберегів

Новини, Суспільство

Планували сплести по два браслетики — а вдалося по сім-вісім. Легко засвоїли мистецтво плетіння патріотичних браслетів зі стрічки дітки-мешканці мікрорайону Загір’я.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Калуську міській раді.

В місцевому народному домі «Просвіта» для них влаштували майстер-клас «Хай живе моя Україна».

“Такі нехитрі патріотичні браслетки — не новинка. Але всі дітки, які прийшли на майстер-клас, не плели їх досі. Але швидко навчилися, і в результаті виготовили по кілька браслетиків.

Цей захід організували для того, щоб урізноманітнити літній відпочинок”, — розповіла керівниця драматичного колективу НД «Просвіта» ж/м Загір’я Ольга Касьмін.

Зазначено, що участь у майстер-класі взяли понад десять юних калушан-мешканців Загір’я і всіх охочих. Частину браслетиків, які вони виготовили, до Дня Незалежності України передадуть нашим військовим.

“Такі патріотичні обереги ми виготовляємо вже не вперше. Із часу повномасштабної війни ми виготовляли ангеликів, жовто-сині сердечка-брелочки та багато інших патріотичних оберегів.

Бувало, що дітки після майстер-класів забирали їх, щоб передати своїм рідним, які перебувають на фронті. Волонтери завжди охоче беруть такі речі”, — пригадує Ольга Касьмін.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.