На війні за Україну загинув прикарпатець Орест Римарук (фото)

Війна, Суспільство

Зниклий безвісти військовослужбовець з Делятина Орест Римарук знайшовся серед загиблих.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Делятинської громади.

Молодший сержант загинув 20 червня року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Терни Краматорського району Донецької області.

Без батька залишилося двоє діток, вдовою стала дружина, батьки втратили сина.

“Неможливо описати гіркоту та скорботу, яку відчули рідні і близькі Ореста після гіркого повідомлення про героїчну загибель сина військового. Знову російські загарбники жорстоко обірвали молоде життя… Навіки 34, навіки в строю, надійний побратим, брат, чоловік, син і батько…Висловлюємо глибоку шану та щирі співчуття всім, хто чекав, любив, сподівався, хто молився за щасливе повернення Ореста до рідного дому”…

Завтра, 6 серпня, в Делятинську громаду прибуде скорботний кортеж із тілом воїна на щиті.
Орієнтовний час прибуття в Делятин: 12.00-12.30 год.

Маршрут скорботного кортежу: центр Делятина – вул. Погрібнич (батьківська хата, де відразу після прибуття буде відслужена заупокійна панахида) – вул. Любіжня, 166 (будинок, в якому з дружиною та дітьми проживав Орест).

Читання Псалтиря: по вул. Любіжня,166 розпочнеться у вівторок, 6 серпня, о 17.00 год. Похорон розпочнеться об 11.30 год в середу, 7 серпня.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.