На Івано-Франківщині мікроавтобус з’їхав у кювет

Кримінал, Новини, Суспільство
Автопригода трапилась у Делятині, що на Надвірнянщині.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення поліцію Івано-Франківської області.

На місці ДТП правоохоронці з’ясували, що керманич мікроавтобуса «Ford Transit», 58-річний франківець, проїжджаючи заокруглену ділянку дороги, виїхав за межі проїзної частини та з’їхав у кювет. Керманич був тверезим.

Внаслідок ДТП двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу. Йдеться про мешканців Надвірнянської та Загвіздянської тергромади. Вони обоє 1969 років народження.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліція Івано-Франківщини наголошує на дотриманні Правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами. Необхідно бути обережними на дорогах, вибирати безпечний швидкісний режим та відмовитися від ризикованих маневрувань.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.