DeepState показав знищені в Курській області танки і вертоліт РФ (фото)

Війна, Новини, Політика

Військово-аналітичний проєкт DeepState опублікував фотографії ймовірно знищеної техніки росіян у Курській області, куди, за деякими повідомленнями, у вівторок прорвалися українські війська.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на DeepState у соцмережах

На одній з фотографій, зробленій з дрона, горить гелікоптер. “Підбитий кацапський Ка-52 припусково на Курщині”, – йдеться у підписі до фото.

 
Фото: DeepState

На іншому знімку два знищені танки.

 
Фото: DeepState

“Два знищені кацапські танки на тралах при в’їзді у Суджу (місто в Курській області – УП). В мережі з’явилися гарні світлини знищеної ворожої техніки. Деталі та обставини з’ясовуються. Ворог сьогодні поніс втрати у техніці та живій силі”, – пояснюють аналітики DeepState

Раніше у вівторок російська влада повідомила про нібито масовану атаку безпілотниками і ракетами з боку України на Курську область.

Пізніше Міноборони РФ повідомило, що до держкордону з Україною в Курській області висуваються резерви російського угруповання військ.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.