У Харківській області під час бойового завдання загинув прикарпатський захисник Олексій Ковалюк

Війна, Новини, Суспільство
Під час виконання бойового завдання загинув прикарпатський захисник Олексій Ковалюк.

Про сумну звістку на своїй Facebook-сторінці розповів голова Надвірнянської міської ради Зіновій Андрійович, інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ.

Олексій Ковалюк народився 18 вересня 1993 року. Чоловік був жителем села Молодків.

Полеглий захисник був інспектором прикордонної служби другої категорії, навідником-оператором другого відділення інспекторів прикордонної служби третьої прикордонної застави другого відділу прикордонної служби (тип С) прикордонної комендатури швидкого реагування четвертого прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

Олексій Ковалюк загинув п’ятого серпня 2024 року від термічних опіків, отриманих під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Красне Перше Дворічанської селищної територіальної громади Купʼянського району Харківської області.
“Олексій — стриманий, справедливий, зосереджений і цілеспрямований, ставив перед собою мету і завжди йшов до неї, долаючи труднощі.
Таким нашого Героя памʼятатимуть рідні, друзі, знайомі, побратими. Саме таким він залишиться в памʼяті громади та всієї України”, — йдеться в дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.