Спортсмени Городенківської громади вибороли медалі на Чемпіонаті Європи з класичного жиму лежачи (фото)

Новини, Суспільство

У Стамбулі завершився Чемпіонат Європи з класичного жиму лежачи, де представники Городенківської громади показали високі результати, здобувши золоту та бронзову медалі.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Спортсмени з Городенківської громади Івано-Франківської області продемонстрували високий рівень підготовки на Чемпіонаті Європи з класичного жиму лежачи, який проходив у Стамбулі. Три атлети представляли громаду на цих престижних змаганнях, двоє з яких повернулися з медалями.

Чемпіонка світу та Європи Євгенія Гевко підтвердила свій високий статус, здобувши золоту медаль у своїй ваговій категорії.

“Євгенія Гевко вкотре підтвердила свій статус, здобувши золото у своїй ваговій категорії”, – повідомляється на сторінці Городенківської міської територіальної громади.

Ігор Гевко, тренер Городенківської ДЮСШ та майстер спорту міжнародного класу, також показав відмінний результат, виборовши бронзову медаль у своїй ваговій категорії.

Майстер спорту міжнародного класу Василь Кропивницький, який змагався 8 серпня, посів четверте місце у ваговій категорії 59 кг, показавши результат 137,5 кг.

“Василь Кропивницький, який у ваговій категорії 59 кг із результатом 137,5 кг посів 4 місце”, – зазначається у повідомленні.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.