Олександр Сич отримав звання почесного громадянина Делятинської громади (фото)

Новини, Суспільство

9 серпня 2024 року в Зарічанському Будинку культури відбулася 46-та чергова сесія Делятинської селищної ради, де голові Івано-Франківської обласної ради Олександру Сичу було присвоєно звання почесного громадянина громади.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Сесія Делятинської селищної ради розпочалася з виконання Державного Гімну України та молитви. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у російсько-українській війні.

Селищний голова Богдан Клим’юк розпочав засідання з урочистої частини:

“Перед розглядом Питань Порядку денного сесії селищний голова Богдан Клим’юк розпочав із приємного – вручив голові Івано-Франківської обласної ради Олександру СИЧУ посвідчення і медаль «Почесний громадянин Делятинської територіальної громади» та з нагоди відзначення 60-річного ювілею від дня народження – цінний подарунок – годинник від голови Делятинської селищної ради.”

Окрім Олександра Сича, нагороди отримали й інші заслужені громадяни:

  • Директор дитсадка “Карпатська колисанка” – з нагоди 40-річчя
  • Любов Степанівна Яворська, староста Зарічанського округу
  • Володимир Олексійович Дем’янчук, директор Делятинського ліцею №3
Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.