У Франківську спіймали озброєного чоловіка, який обкрадав квартири (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську спіймали 44-річного “гастролера” з Харківщини, який обкрадав квартири. Його за “гарячими” слідами знайшли після чергової крадіжки.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на обласну поліцію, “Галку”.

Так 12 серпня до поліціянтів звернулася 56-річна франківка, яка повідомила, що з її квартири вкрали 21 000 польських злотих.

“Правоохоронці оглянули квартиру, дослідили сліди зламу й присутності крадія, й знайшли крадія. Ним виявився 44-річний житель Харківщини, який вже раніше судимий за майнові злочини. До того ж він причетний до ще однієї крадіжки, яка трапилась в Івано-Франківську наприкінці липня”, – йдеться у повідомленні.

При затриманні у чоловіка знайшли ймовірно крадені гроші, а також пістолет Макарова з набоями.

Чоловіку планують оголосити підозру за статтею про “крадіжку, вчинену у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану”. За це може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.