Штрафуватимуть: іванофранківців закликали не викидати великогабаритні відходи у контейнери для сміття

Новини, Суспільство
Іванофранківців просять не викидати великогабаритні та ремонтні відходи у контейнери для сміття, адже через це створюються стихійні сміттєзвалища. 
Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.
Проблему великогабаритного сміття біля контейнерів для твердих побутових відходів обговорювали під час традиційної велоінспекції 13 серпня.
«Подивилися, які проблеми є сьогодні з вивозом сміття. До речі, сьогодні катастрофічно бракує працівників, зважаючи на те, що хлопці служать у війську.
Є проблема, звертаюсь до іванофранківців — максимально не викидайте великогабаритне сміття, бо його фізично не буде кому вивезти.
Тому штрафуватимемо, попросимо поліцію долучитися й штрафи будуть значні», — сказав міський голова Руслан Марцінків.   
Вже незабаром, щоб виявляти порушників, біля традиційних стихійних сміттєзвалищ встановлять камери відеонагляду.
Водночас іванофранківцям нагадують, негабаритне сміття необхідно вивозити на територію АТП 0928, що на вулиці Максимовича.
«В нас є декілька таких місць, встановимо на них відеокамери, фіксуватимемо номерні знаки. Зокрема, є така ділянка на вулиці 24 серпня — Симоненка, куди часто звозять бусами після ремонту негабаритні відходи, так само якісь гілки тягнуть.
Фіксуватимемо камерою, яка буде підключена на пульт Муніципальної інспекції. Відповідно вони зможуть, або оперативно, або вже постфактум по номерних знаках знайти тих, хто вивозив», — наголосив директор Департаменту інфраструктури, комунальної та житлової політики Михайло Смушак.  

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.