У горах рятувальники допомогли туристці, якій стало погано

Новини, Суспільство, Туризм

Їй надали необхідну допомогу.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

14 серпня рятувальники отримали повідомлення про те, що 23-річна жителька Києва відчула погіршення самопочуття під час спуску з гори Молода поблизу села Осмолода Калуського району.

До проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено гірських рятувальників села Осмолода, які прибувши до місця перебування туристки надали їй першу домедичну допомогу та супроводили до населеного пункту.

Рятувальники вкотре нагадують громадянам про те, що необхідно відповідально ставитися до туристичних походів, не переоцінювати свої фізичні можливості, обов’язково підбирати відповідний одяг та взуття та вивчати маршрут перед мандрівкою.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.