В Іспанії сотні людей евакуювали через велику лісову пожежу під кордоном з Португалією

Новини, Суспільство

Через пожежу на північному заході Іспанії біля кордону з Португалією евакуювали близько тисячі людей, палає близько 200 гектарів хвойного лісу. 

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на газету El Pais.

Пожежа спалахнула ще 17 серпня у лісі на території муніципалітету Самора у провінції Кастилія-і-Леон, приблизно за 10 км від кордону з Португалією.

За останніми оцінками, від вогню постраждали понад 200 гектарів території, станом на неділю умови для контролю та ліквідації пожежі – сприятливі.

Через пожежу евакуювали близько 120 мешканців селища Сехас де Алісте, а також 850 мешканців сусіднього Трабасоса. Дорогу N-122 на кілька годин закривали для руху.

Під час евакуації від серцевого нападу помер 65-річний чоловік. Йому почали надавати допомогу представники служб надзвичайних ситуацій, задіяних на місці пожежі, проте врятувати його до приїзду професійних медиків не вдалося.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.