Благодійний фонд “Воїн України” відправив на фронт РЕБ (відео+фото)

Війна, Новини, Суспільство

БО Благодійний фонд «Воїн України» за допомогою небайдужих прикарпатців зібрав гроші та придбав на потреби в/ч А 4940 портативний РЕБ для боротьби із безпілотними літальними апаратами російських окупантів.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на телеграм-канал Гудзінський NEWS 🇺🇦.


Українські захисники з в/ч А 4940 ведуть важкі бої із російськими окупантами на Оріхівському напрямку у Запоріжській області. Отримавши РЕБ воїни подякували небайдужим громадянам, які долучилися до цього збору:

ПП «Інструмент»

ВК «Будівельник»

ПП «Атон»

Колективу  КНП «Обласний клінічний центр ЕМД та МК Івано-Франківської обласної ради»

Колективу СІЗО № -12

Владу Пасічняку

@gudzinskiy_life #воїн_україни #реб #війна #война #зсу #перемога #україна #россия #Оріхів #перемога ♬ In Your Mind – Ganger Baster

Війна триває і українські захисники потребують нашої з Вами допомоги. Всіх хто має таку можливість прошу долучитися іншого збору для закупівлі обладнання для ЗСУ та сил оборони України. Останні гроші віддавати не потрібно!

Реквізити:

ЄДРПОУ 42569416

АТ КБ ПРИВАТБАНК рахунок № UA3330 5299 0000 0260 0201 5503 537

БО Благодійний фонд «Воїн України»

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.