В Івано-Франківську обмежать рух на вулиці Гординського (карта)

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську з 21 серпня до 1 вересня перекриють рух транспорту на вулиці Гординського — від вулиці Мазепи до Чорновола.

Про це повідомив на Facebook-сторінці директор департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради Михайло Смушак, інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на  Ратушу.

Як йдеться у дописі, рух транспорту обмежать через облаштування піднятого переходу через вулицю Гординського на вулицю Шевченка.

“Перекриття пов’язане з виконанням робіт відповідно до програми створення безбар’єрної та інклюзивної інфраструктури на території Івано-Франківської міської територіальної громади. Роботи плануємо завершити до 1 вересня 2024 року”, — пише Смушак.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.