У Франківську відкрили перший в області Центр ментального здоров’я

Новини, Суспільство

Перший в Івано-Франківській області Центр ментального здоров’я відкрито в обласному центрі.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення голови обласної військової адміністрації Світлани Онищук.

“Працюватиме центр в Івано-Франківському національному медичному університеті”, – написала вона в телеграм-каналі в п’ятницю.

За її словами, центр працюватиме за такими напрямами: психоедукація; амбулаторний психіатричний прийом; групова психотерапія; індивідуальна психотерапія; підготовка сімейних лікарів.

“Наша область активно працює над тим, щоб турбота про ментальне здоров’я стала щоденною звичкою для людей. Саме тому на Прикарпатті ми втілюємо Всеукраїнську програму ментального здоров’я, яку ініціювала перша леді України Олена Зеленська “Ти як?”, – зазначила Онищук.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.