На Надвірнянщині відбувся благодійний фестиваль у стилі середньовіччя для допомоги ЗСУ (фото)

Новини, Суспільство

Минулої неділі, 25 серпня, в с. Пнів Надвірнянського району відбувся благодійний Середньовічний Фестиваль на підтримку Збройних Сил України. 

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на міського голову Надвірної.

Ідея заходу полягала в тому, щоб створити інтерактивний освітньо-розважальний проєкт, який занурить відвідувачів у світ середньовіччя. Кожен з учасників фестивалю мав можливість відчути атмосферу тієї епохи, зокрема, взяти участь в лицарських боях, в декількох майстер-класах та у вечірній програмі під музичне виконання.  Мета заходу – пробудити інтерес до історії, показуючи якою легкою вона є.

Організаторами заходу були Клуб замку “Краснодвір” , надвірнянський Пласт, а також інтерактивний Музей Лицарства в м. Надвірна. Всі присутні мали змогу долучити до хорошої справи – допомоги нашим бійцям.

    

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.