У ДШВ розповіли про зміну тактики ворога на Харківщині

Війна, Новини, Політика

На Харківському напрямку російські війська продовжують спроби штурмових дій, проте діють здебільшого без підтримки броньованої техніки.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на начальника відділу комунікацій 77-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗСУ в ефірі національного телемарафону, Армія Inform

“Обстановка в смузі нашої відповідальності залишається напруженою, проте контрольованою, наші воїни ціною надлюдських зусиль стримують ворога, який не полишає намірів просунутися і зайняти наші позиції. Проте наші воїни стають цьому на заваді”.

За словами пресофіцера, ворог втратив на цьому напрямку велику кількість техніки. Переважно противник здійснює піші штурми, використовує також мотоцикли та багі.

“Зміна в тому, що зараз дуже мало у них броньованої техніки”, – зазначив військовий на запитання ведучої щодо зміни тактики окупантів.

За його словами, від початку Курської операції Силами оборони кардинальних змін у ситуації на Харківщині немає. Ворог продовжує штурмувати, проте зменшилась інтенсивність штурмових дій.

“Раніше могло бути до десяти накатів за день, зараз може бути один-два”, — сказав речник.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.