Громада вимагає скасування незаконного рішення міськради та створення Парку ветеранів (відео+фото+документи)

Новини, Суспільство

29 серпня за дорученням франківчан, голова Зборів громадської ініціативи за збереження зеленої зони біля Івано-Франківського міського озера та створення Парку ветеранів Богдан Козак відвідав Івано-Франківську міську раду.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на телеграм-канал Голос ІФ.

Зокрема у Канцелярії міської ради було зареєстровано звернення щодо скасування рішення сесії від 02.08.2024 №176-45 “Про оголошення інвестиційного конкурсу по залученню інвестора до інвестпроекту для будівництва реабілітаційно – оздоровчого комплексу у межах вул. Гурика та Центрального міського озера в м. Івано-Франківську”, створення Парку ветеранів та інше, а також проект рішення.

Також голова ГО «Небайдужі Франківчани» Богдан Козак запросив представників ЗМІ, громадськості та військових на прес-конференцію 5 вересня на 10:00 год., яка відбудеться біля Івано-Франківської міської ради.

Також читати: Обіцяв зробити парк, однак обіцянку не виконав. Марцінків про можливу забудову міського озера

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.