Зеленський звільнив Олещука з посади командувача Повітряних сил

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський своїм указом звільнив командувача Повітряних сил ЗСУ Миколу Олещука, який очолював цю посаду з серпня 2021 року.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на указ на сайті президента, звернення Зеленського.

Традиційно в указі не вказуються причини звільнення.

Одночасно з’явилося звернення Зеленського, в якому, серед іншого, він сказав, що вирішив замінити командувача Повітряних сил ЗСУ.

“Я безмежно вдячний всім нашим військовим льотчикам, всім інженерам, всім воїнам вогневих груп, розрахунків ППО, усім тим, хто дійсно б’ється для України, для результату. Це потрібно так само на командному рівні, ми повинні посилюватися і берегти людей, берегти особовий склад, берегти усіх наших воїнів“.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.