На Прикарпатті працівники ТЦК мобілізували водія туристичного автобуса

Війна, Новини, Суспільство

В автобусі перебували 50 пасажирів з Полтавської області, серед них – восьмеро дітей.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Галицький Кореспондент.

Вранці 30 серпня у Яремчі, що на Прикарпатті, працівники ТЦК та поліцейські затримали водія туристичного автобуса.

«Водій зупинився неподалік заправки. Поки люди відійшли поїсти чи в туалет, під’їхала поліція разом із Надвірнянським ТЦК. Водія із документами, ключами від автобуса та грошима на пальне посадили в автомобіль та забрали, – розповіла пасажирка автобуса Юлія. – Усі люди залишились на вулиці. Виїзд у Полтаву мав бути 31 серпня вранці. З водієм їхав його 14-річний син, який залишився зараз один, бо тата забрали. Дитина намагалась додзвонитись до батька, він йому тільки сказав, що знаходиться у Франківську, проходить ВЛК у лікарні».

Другий водій автобуса Олександр самостійно повезе пасажирів додому на Полтавщину. Чоловік зауважив, що для такої відстані в автобусі мають бути два водії (відстань від Яремче до Полтави становить понад 900 км).

Пресофіцер Івано-Франківського ТЦК та СП Дмитро Бойканюк відмовився коментувати ситуацію. Водночас юрист Дмитро Моргун у коментарі журналістам зазначив, що працівники ТЦК не мали підстав забирати водія з робочого місця. За словами Моргуна, вони порушили конституційне право на виконання трудових обов’язків та перевищили своє службове повноваження.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.