Штучний інтелект оцінив шанси Динамо на плейоф Ліги Європи (графік)

Новини, Суспільство

Штучний інтелект оцінив шанси київського Динамо на плейоф Ліги Європи сезону-2024/25.

Про це заявляє Football Meets Data, інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ .

Статистичний портал оцінив шанси команд основного раунду Ліги Європи на вихід у плейоф. Для цього було проведено понад 10000 симуляцій основного раунду турніру.

Зазначимо, що шанси київського Динамо на вихід в плейоф — мінімальні. Імовірність того, що кияни потраплять до топ-8 і потраплять в 1/8 фіналу напряму, становить 9%. Імовірність потрапляння в топ-24 і участі в додатковому раунді плейоф за вихід в 1/8 фіналу – 54%. Це ставить команду Олександра Шовковського на 30 місце серед 36 учасників.

Найбільше шансів на потрапляння у топ-8 і в 1/8 фіналу напряму у лондонсьного Тоттенгема — 49%.

Нагадаємо, київський клуб зупинився за крок до основного етапу Ліги чемпіонів. У фіналі кваліфікації кияни за сумою двох матчів поступилися Зальцбургу.

Раніше було оприлюднено розклад матчів Динамо в ЛЄ сезону-2024/25.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.