В Івано-Франківську відкрили безпековий ліцей (фото)

ДІТИ, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську відкрили ліцей безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, передає щоденна – онлайн газета Голос ІФ.

За її словами, Івано-Франківська область – одна з чотирьох областей, де реалізовують пілотний проєкт із відкриття ліцеїв безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання. У закладі навчатимуться 140 дітей, чиї батьки загинули, були поранені чи зараз воюють у лавах ЗСУ.

фото з безпекового ліцею на Прикарпатті

«Такі ж ліцеї запрацювали у Києві, Дніпрі, Кривому Розі та Вінниці. Під час навчання ліцеїсти перебуватимуть на повному державному забезпеченн», – зазначила Світлана Онищук.

За її словами, учнів забезпечать комфортним проживанням, харчуванням та форменим одягом. Окрім того, в ліцеї передбачені гуртки, спортивні секції та подорожі.

фото з безпекового ліцею на Прикарпатті

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.