Рятувальники призупинили пошуки заблукалого на Закарпатті іванофранківця до з’ясування обставин

Новини, Суспільство

Закарпатські рятувальники призупинили пошукову операцію 22-річного жителя Івано-Франківська, який зник 28 серпня під час проходження туристичного маршруту в районі г. Піп Іван Мармароський Рахівського району.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення ГУ ДСНС у Закарпатській області.

“Станом на 21:20 другого вересня обстежили вершину г. Піп Іван Мармароський.

Людину не знайшли, пошуки призупинили до з’ясування обставин. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучали гірське пошуково-рятувальне відділення с. Видричка”, — йдеться в дописі.

Раніше вказували, що про зникнення прикарпатця повідомили його мати й товариш, з яким той проходив туристичний маршрут. Однак приблизних координат місця, де чоловік втратив орієнтир, у рятувальників нема.

“Нема ні слідів, ні інших обставин, які б свідчили про те, що він дійсно пішов у гори”, — зазначила речниця Головного управління ДСНС України в Закарпатській області Наталія Батир.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.