Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Верещук подала у відставку (фото)

Новини, Політика

Віцепремʼєрка, міністерка з питань реінтеграції тимчасово територій Ірина Верещук увечері 3 вересня повідомила, що подала заяву про відставку.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Верещук у Facebook, голова ВР Руслана Стефанчука. 

“Перезавантаження. Після майже трьох років в Уряді, сьогодні подала заяву про відставку. Дякую Президенту за довіру! Дякую Премʼєру та членам Уряду за співпрацю! Дякую народним депутатам за підтримку! Дякую команді Мінреінтеграції за працю та відданість справі! Служу Українському народові!”

Стефанчук повідомив, що заяву буде розглянуто на одному з найближчих пленарних засідань.

У вівторок до Верховної Ради подали заяви на звільнення очільники трьох міністерств і віцепрем’єрка Ольга Стефанішина.

Співрозмовники “Української правди” в команді президента повідомили, що у відставку збираються відправити міністра закордонних справ Дмитра Кулебу.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.