Прикарпатець, який вбив коханця дружини, отримав 3 роки тюрми

Кримінал, Новини, Суспільство

Раніше дружина йому зраджувала з мешканцем Забережжя Богородчанської громади. Подружжя домовилось, що такі випадки більше не повторяться.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на КУРС із покликанням на судовий реєстр.

Богородчанський районний суд виніс вирок чоловікові, який забив до смерті коханця дружини.

У суді обвинувачений розповів, що 4 грудня 2023 року він зателефонував своїй дружині, проте вона не відповідала. Обвинувачений того дня запідозрив, що дружина перебуває у коханця, і разом із колегою відправився у Забережжя. Там він справді застав дружину, яка переховувалася у ванній кімнаті. Обвинувачений, усвідомивши, що дружина знову зраджує, почав бити її коханця по голові.

Підсудний точної кількості ударів не пам’ятає, проте не виключає, що їх було від 7 до 15. Внаслідок побоїв у потерпілого з носа пішла кров, він впав на підлогу. Обвинувачений забрав дружину, і вони поїхали додому. За його словами, потерпілий начебто лежав на ліжку та був при свідомості.

Через два дні, 6 грудня 2023 року, 51-річного чоловіка знайшов мертвим його брат. За кілька годин поліцейські затримали підозрюваного.

Чоловіка судили за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвело до смерті потерпілого (ст. 121 ККУ). У суді він визнав свою провину та просив суворо його не карати. Відшкодував рідним матеріальну і моральну шкоду.

 

 

Суд призначив йому покарання у виді трьох років позбавлення волі. Термін відбування покарання суд постановив рахувати з моменту затримання – від 7 грудня 2023 року.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.