На Прикарпатті під час спалювання сухої трави загинула жінка

Кримінал, Суспільство

Третього вересня, близько 18:00 рятувальники отримали повідомлення про пожежу сухої трави та чагарників у селі Сваричів Рожнятівської громади.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на ДСНС Івано-Франківщини. 

На місці пожежі виявили тіло місцевої мешканки, 1971 року народження.

За попередньою інформацією, жінка спалювала суху рослинність на власній присадибній ділянці.

“Не зважаючи на неодноразові застереження рятувальників, на території області і далі фіксують факти спалювання залишків сухої рослинності, необережного поводження з вогнем на прибудинкових, відкритих територіях і, як наслідок – пожежі в природних екосистемах та на територіях приватних домоволодінь”, – зазначають в обласному управлінні ДСНС.

Нагадаємо, випалювання сухої рослинності заборонено законом. Штраф у разі порушення статті 77-1 КУпАП становить від 3060 грн до 6120.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.