За сміття здаватимуть до ТЦК? На Прикарпатті назріває новий скандал через заяву мера Франківська Руслана Марцінківа (скріншоти)

Війна, Новини, Суспільство

На Івано-Франківщині міський голова пригрозив примусовою мобілізацією людям, які викидають негабаритні відходи на сміттєві майданчики. Влада міста підключає різні способи для боротьби з цим.

Про це заявив голова Івано-Франківська Руслан Марцінків в етері на “Західному полюсі”, інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Телеграф.

“Ми застосуємо нетипові заходи. В тому числі з правоохоронними органами, залученням мобілізаційних заходів, аби люди зрозуміли про те, що не можна великогабаритне сміття викидати цілими бусами”, — сказав він.

Зазначається, що цьому передував об’їзд міста мером. Під час якого виявили, що у кількох районах містяни викидають негабаритне сміття у великій кількості біля баків, а не відвозять на відповідні звалища. Зокрема, проблему зафіксовано у Бельведерську, Тичині, частині Карпатського та Берегового.

За словами Марцінківа, рішення про боротьбу з такими діями шляхом мобілізації було прийнято на засіданні міської ради.

“Є на Максимовича місце, де можна здати. Є полігон. Вибачайте, але мусимо такі заходи приймати”, – сказав мер.

У мережі таке рішення міського голови викликало шквал емоцій, адже він нібито прирівнює мобілізацію та службу у ВСУ до покарання.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.