Сумні новини для Івано-Франківська: троє військовослужбовців загинули у боях за Україну

Війна, Новини, Суспільство
Сьомого вересня в Івано-Франківській громаді поховали двох молодих, 21-річних, військовослужбовців. З ще одним воїном прощатимуться восьмого вересня.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФз посиланням на міського голову Руслана Марцінківа.

“Сьогодні дуже сумні новини для Івано-Франківська. Поховали двох молодих хлопців — Віталія Дубця та Захара Тарасова. Двоє 21-річних добровольців.
Один хлопець з Івано-Франківська, служив у 102 бригаді. Пішов добровольцем. Загинув на війні, на Запорізькому напрямку. Нагороджений більше як десятьма нагородами. За такий короткий час стільки встиг зробити. На жаль, сьогодні поховали Героя на кладовищі в Чукалівці.
Другий хлопець — уродженець міста Енергодар, Запорізької області. Коли зайшли росіяни в Енергодар — він один із перших, хто зняв російську ганчірку, викинув та повісив український прапор. Потім втікав від ФСБ, разом з прийомною мамою переїхав на Івано-Франківщину та пішов добровольцем. Хоча мав поганий зір. Двічі був поранений. На жаль, третє поранення стало смертельним. Тому сьогодні мали два поховання”, — поділився Марцінків.
Також, додав міський голова, восьмого вересня прощатимуться з ще одним полеглим воїном Іваном Фуштеєм.
“Похорон пройде 8 вересня о 14:00 годині з дому загиблого. Поховають воїна на кладовищі села Радча”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.