Прочан запрошують на міжнародну прощу Вервиці до Погінського монастиря, що на Івано-Франківщині

Новини, Суспільство

Християн запрошують на міжнародну прощу Вервиці до Базиліки Успіння Пресвятої Богородиці в Погоні.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на ігумені монастиря Успіння Пресвятої Богородиці о. Терентія Цапчука у відеозверненні.

“Отці Василіяни запрошують на міжнародну 21-22 вересня до Погоні. Вже двадцять дев’ятий рік поспіль ця проща збирає прочан з цілої України, а також з-за кордону.

Під час війни молитва на вервиці має стати нашою особливою зброєю.

У стіп Чудотворної Погінської ікони цієї чотириста літньої святині, ми хочемо скласти свої молитви у намірені за припинення війни, за перемогу над ворогами, за наших українських захисників, особливо за зцілення поранених, за визволення полонених, віднайдення безвісти зниклих”, — зазначив ігумен о. Терентій Цапчук.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.