Які безоплатні медичні послуги можна отримати в закладах Івано-Франківської громади (відео)

Здоров'я, Новини, Суспільство

Доступні ліки, медичний супровід та покращення стоматологічної допомоги. Цими та іншими державними, обласними та міськими програмами можуть скористатись пацієнти з хронічними соціально-вагомими захворюваннями та пацієнти пільгових категорій в медичних закладах Івано-Франківської громади.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на ТРК РАІ

А також препарати для пацієнтів з розладами поведінки і психіки, епілепсією та для людей у посттрансплантаційному періоді. Мешканці, яким потрібне амбулаторне лікування можуть отримати безоплатні медичні послуги: лікарські засоби безоплатно або з доплатою.

В закладах Івано-Франківської громади можна скористатись програмою «Здоров’я мешканців на 2024-2026 роки». На сьогодні нею скористались більше півтисячі осіб на понад 5,5 мільйонів гривень.

Ще одна частина цієї програми – «Покращення стоматологічної допомоги». Наразі здійснено надання медичної допомоги на загальну суму 1 мільйон 700 тисяч гривень.

Крім того проведено ортодонтичних корекцій росту зубів у дітей окремих пільгових категорій – це 607 осіб на понад 800 тисяч гривень.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.