Сили оборони: На підсилення штурмів Вовчанська ворог кинув солдат без бойового досвіду

Війна, Новини, Політика

За даними Сил оборони, для підкріплення штурмових дій у Вовчанську на Харківському напрямку росіяни задіяли бійців без бойового досвіду.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на речника ОТУ “Харків” Віталія Саранцева в ефірі національного телемарафону.

 “На цьому напрямку задіювалася четверта добровольча розвідувально-штурмова бригада імені Олександра Невського. Вони понесли досить великі втрати, і зараз їм на підкріплення прибувають військовослужбовці 128-ї окремої мотострілецької бригади, також заводяться з інших підрозділів.

Але, за останніми даними, підрозділи, які залучаються до штурмових дій безпосередньо у Вовчанську, мають доволі низьку підготовку: раніше ці військовослужбовці взагалі не брали участі в жодних бойових діях.

Ми так розуміємо, що цей новоприбулий особовий склад – піднятий Росією мобілізаційний ресурс. Достеменно ще не відомо, чи це колишні ув’язнені, чи представники інших держав (як раніше була Середня Азія, Африка чи Ближній Схід)”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.