Актор Івано-Франківського драмтеатру Олексій Гнатковський отримав премію “Золота дзиґа” за роль у фільмі “Довбуш” (фото)

Новини, Суспільство
Актор Олексій Гнатковський став лауреатом премії “Золота дзиґа” у номінації “Найкраща чоловіча роль другого плану” за роль Івана Довбуша у фільмі “Довбуш”.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на сторінці Франківського драмтеатру

У середу, 11 вересня, у Києві відбулась церемонія вручення національної премії “Золота дзиґа 2024”.
Урочистий захід відбувся в рамках Конференції Української кіноакадемії, протягом якої обговорювали актуальні питання розвитку вітчизняного кінематографа.
“Національна Кінопремія — єдина в Україні премія в галузі кіно, що об’єктивно відзначає досягнення українських кінематографістів у 24 номінаціях.
Відзнакою Національної Кінопремії обрана Золота Дзиґа — символ стрімкості, невпинного розвитку та нескінченності. Загалом цього року кінопремію вручили у 22 номінаціях”, — йдеться в дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.