27-річного ударника з Франківська Павла Дмитраша закатували в полоні

Війна, Новини, Суспільство

Павло Дмитраш ніколи не служив у війську і не був дотичним до військової справи. Він був музикантом, мав можливість виїхати за кордон і робити кар’єру там. Проте хоробро став на захист України.

Про це на Facebook-сторінці повідомив музичний гурт “Брати Станіслава”. Зрештою, Павло Дмитраш все ж став на захист України і був закатований у полоні,  інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ.

Рвався на фронт в перші дні повномасштабного вторгнення разом з іншими учасниками гурту “Брати Станіслава”, але не потрапив у списки через хаос тих днів. Допомагав і підтримував учасників гурту з тилу як волонтер.

“Наш драмер, наш Брат і побратим, повертається домів на щиті. Закатований в полоні виродками. Ми будували спільні плани, мріяли про концерти після Перемоги… Зрештою, все ж потрапив на війну. Десантура, навчальний центр, “братики, втомився капєц, але мотивація зашкалює”, передислокація на фронт….”, — йдеться в повідомленні.

У першому ж виїзді на позицію потрапили під лютий обстріл і проявив себе, вивівши побратимів з зони обстрілу і довівши на позиції. За це отримав підвищення у званні та посаду командира відділення.

Останній бій, полон, невідомість, трагічна звістка, очікування результатів ДНК, віра до останнього, що не він, описують змішані почуття музиканти.

“Паш, братику, ти з нами назавжди. Назавжди в строю, назавжди в нашій музиці, назавжди в нашій пам’яті… Шли нам привіти громами з неба”, — додають учасники гурту.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.