Серед військових ветеранів: на Івано-Франківщині відбувся турнір по запливу на каяках (фото)

Новини, Суспільство
З нагоди відзначення 470 річниці у місті Бурштин, що на Івано-Франківщині, відбувся турнір по запливу на каяках серед ветеранів.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінці Бурштинської міської ради.

Усі учасники спортивного заходу є військовими ветеранами.
У турнірі змагались чотири команди, де зібрали ветеранів Галицької громади, Добротвірської громади та дві команди Бурштинської громади, одна з яких — це представники Бурштинської ТЕС.
Учасники змагались на дистанції 200 метрів.
Команда Бурштинських ветеранів здобула перемогу, другою була команда Добротвірської громади, третє та четверте місце розділили команди Галицької громади та команда енергетиків Бурштинської ТЕС відповідно.
“Проведення спортивних заходів серед ветеранів уже стає доброю традицією для Бурштинської громади.
Бо спорт та відчуття суперництва допомагають захисникам, що уже повернулися з фронту, віднайти себе у нових реаліях та знаходитись серед однодумців, яких об’єднують спільні ідеї та світогляди”, — йдеться в дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.