Загинув під Покровськом: у Франківській громаді попрощаються з полеглим бійцем Валерієм Гарбузом

Війна, Новини

Валерій Гарбуз загинув 11 вересня 2024 року. Сьогодні, 15 вересня, в селі Драгомирчани Івано-Франківської громади поховають 52-річного військовослужбовця Валерія Гарбуза.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на сторінку комунального підприємства “Міська ритуальна служба”.

15 вересня о 14:00 розпочнеться прощання з полеглим військовослужбовцем у церкві села Драгомирчани. Цього ж дня о 15:00 воїна поховають на кладовищі села.

“Зовсім недавно він вступив до лав Збройних сил України. Загинув при виконанні військового завдання під Покровськом. Назавжди 52”, — написала родичка бійця Вікторія Деренько на сторінці села Драгомирчани.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.