У Коломиї водійка авто збила дитину: малолітня у лікарні

Кримінал, Новини

Аварія трапилася близько 13:00 у Коломиї, по вулиці Моцарта.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Відомо, що 29-річна водійка «Volkswagen Golf», місцева мешканка, не вибрала безпечної швидкості руху, проявила неуважність та допустила наїзд дитину. Дівчинка несподівано вибігла на проїзну частину дороги.

Так, 10-річну постраждалу коломиянку госпіталізовано до реанімаційного відділення «Коломийської дитячої лікарні».

Слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

“Поліцейські нагадують водіям – будьте уважними та обережними, наближаючись до пішохідних переходів, не перевищуйте швидкості та правильно оцінюйте ситуацію на дорозі.

Закликаємо батьків: нагадайте дітям Правила дорожнього руху. Переходити проїжджу частину дороги необхідно лише пішохідним переходом, перебігати дорогу заборонено. Крім того, використовуйте світлоповертаючі елементи на одязі дитини – це зробить її помітною на дорозі у темну пору доби”, — йдеться у дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.