Преміював себе та привласнив понад 280 тисяч: на Прикарпатті повідомили підозру керівнику комунального підприємства

Кримінал, Новини

У 2022 та 2023 роках він особисто підписував та видавав накази про преміювання працівників комунального підприємства та себе особисто.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент“.

На Івано-Франківщині повідомили про підозру керівнику комунального, який преміював себе та привласнив понад 280 тисяч гривень.

За процесуального керівництва прокурорів Коломийської окружної прокуратури повідомили про підозру керівнику одного із комунальних підприємств “у привласненні чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому повторно та в умовах воєнного стану”.

Слідство встановило, що підозрюваний, зловживаючи своїм службовим становищем, у 2022 та 2023 роках особисто підписав та видав накази про преміювання працівників комунального підприємства та себе особисто.

На підставі цього бухгалтерією підприємства проводились відповідні нарахування та здійснювались виплати.

Такі дії завдали матеріальної шкоди комунальному підприємству на понад 280 тис. грн.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.