Спровокував конфлікт та вдарив ножем: поліція затримала 47-річного прикарпатця

Кримінал, Новини

Чоловік у нетверезому стані підійшов до двох прикарпатців, які розпивали алкоголь. Спровокував конфлікт, ударив одного них ножем і втік

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області.

У Коломиї затримали чоловіка, який завдав тяжкого тілесного ушкодження 27-річному прикарпатцю.

Днями на лінію «102» звернувся черговий лікар Коломийської центральної районні лікарні та який повідомив, що на приймальне відділення доставили 27-річного мешканця села Корнич з тілесними ушкодженнями.

Поліцейські зв’язували, чоловік отримав тілесні ушкодження у результаті конфлікту з незнайомцем.

Увечері 27-річний потерпілий разом з 29-річним приятелем вживали спиртне на вокзалі. До них підійшов нетверезий чоловік, який спровокував конфлікт та завдав проникаючого ножового поранення потерпілому. Опісля зловмисник втік з місця події.

Поліцейські опитали свідків події, вилучили відео з камер спостереження. Відтак встановили особу, причетну до кримінального правопорушення. Ним виявився 47-річний мешканець Коломиї, раніше судимий за майнові злочини.

Невдовзі поліцейські виявили чоловіка неподалік вокзалу та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі уже повідомили коломиянину про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.