Поліцейські розшукують 22-річного мешканця Бурштина (фото)

Новини, Суспільство

Чоловік ще 10 вересня пішов у лікарню і не повернувся. Правоохоронці розшукують 22-річного мешканця Бурштина Василя Скальського. 

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Івано-Франківщини.

До поліцейських відділення поліції № 3 (м. Галич) звернулася родичка чоловіка, яка повідомила про те, що 10 вересня близько 07:30 він направився у КНП «Бурштинська лікарня» та по даний час не повернувся,

Місцеперебування мешканця невідоме. На зв’язок чоловік також не виходить. Прикмети розшукуваного:

  • зріст 170-175 см;
  • середньої тілобудови;
  • очі голубуватого відтінку;
  • волосся світло-каштанового кольору.

Був одягнений в чорні кросівки з білими вставками, штани чорного кольору зі світлоповертаючими елементами на кишенях, сорочка синього кольору з червоними лініями, чорна куртка з зеленими вставками на ліктях. Телефону при собі не мав.

“Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцеперебування Скальського Василя Васильовича просимо одразу повідомляти на спецлінію 102, або за номером телефону 0978825741”, – закликають у поліції.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФможна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.