На Калущині відкрили меморіальні дошки полеглим військовим

Війна, Новини, Суспільство

Дошки розмістили на стіні Калуського ліцею №5.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення Калуської міської ради.

20 вересня на Калущині відкрили інтерактивні меморіальні дошки полеглим військових Володимиру Гальчію та Віталію Андрусишину.

“Володимир Гальчій… Віталій Андрусишин… Воїни, Захисники, Герої, які з великої любові до України стали на її захист. Але, на превеликий жаль, загинули у боротьбі, відстоюючи право українців на свободу та незалежність!” – йдеться у повідомленні.

На меморіальних дошках розміщений QR-код, відсканувавши який, будь-хто зможе побачити інформацію про полеглих захисників.

Віталій Андрусишин служив гранатометником стрілецького відділення стрілецького взводу. Солдат загинув 13 серпня 2023 року на Запоріжжі під час ворожого мінометного обстрілу.

Володимир Гальчій служив водієм-стрільцем штурмового відділення штурмового взводу штурмової роти. 17 грудня 2023 року, иконуючи бойове завдання у Донецькій області , під час виходу на позиції отримав численні осколкові поранення, несумісні з життям.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.